Det nytter…

Hold da op – jeg er aldrig før blevet citeret i Ekstra Bladet – men det er jeg så nu… se bare her

Jeg var tydeligvis ikke den eneste, der fik kaffen galt i halsen den anden aften. Sagen om Vicki Berlin og hendes Basset Hound køb har skabt en storm af advarsler på hendes hjemmeside – læs her

Den fjer i hatten de kunne ha’ opnået ved at sælge hvalp til en “kendis” bliver vist heldigvis ikke til noget. Tværtimod bliver medieomtalen af kennelen endnu en understregning af, at man skal se sig rigtig rigtig godt for, før man køber hund.

Godt så.

.

6 Comments

  • Mette

    Birgit og Catarina – jeg tror nu ikke lige, det var mine skriverier der ændrede verden i denne her omgang, men har jeg bare været en smule medvirkende er min misssion fuldendt.

    Jens – du kan vel aldrig ha’ været i tvivl om, at jeg ville ende som noget “stort” 😉

  • Birgit

    Tillykke med omtalen Mette – dejligt, hvis dit skriveri har været med til at gøre en forskel og måske er det ikke for sent for Vicky at skaffe sig en hvalp hos en rigtig Basset opdrætter, der kender racen og dens behov. Jeg anser Kennel Casmier for en ‘kopi fabrik’ – de avler lige præcis de racer, der er mest efterspørgsel på og kan umuligt have sat sig ind i SÅ mange forskellige racers specielle kendetegn og behov……

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *