Sne på alle kanaler

Der er fortsat ingen tv-signal i nr. 173. Naboen har fint signal, så jeg kan jo nok regne ud, det er hos mig den er gal, da jeg griber knoglen og ringer til Stofa.

Efter at have siddet i kø hos deres kundeservice i mindst ½ time kom jeg endelig igennem… til Århus, som ikke kunne hjælpe med andet end at oplyse at forbindelsen var blevet lukket pga. manglende betaling fra Karin Knudsen, den tidligere beboer… jeg kan sådan set godt forstå, at hun ikke vil betale for mit tv, men hvorfor er regningen sendt til hende???? De kunne de selvfølgelig ikke svare på.

Nu skal jeg så vente på en opringning fra Aalborg afdelingen, oprette en kontrakt på ny og så vente på en tekniker, der skal komme ud og fjerne et eller andet filter!!!! Og hvor længe varer det så lige. Det kunne de selvfølglig heller ikke svare på.

Til gengæld kan jeg imens glæde mig over, at have set gratis tv i knap et år. Og så må Nanna og jeg se dvd film. Hvis vi absolut skal se tv.

.

2 Comments

  • Inge - viva italia

    Hvad med TV via nettet – der kan man både blive opdateret med nyheder og på Bonanza på dr.dk kan man bl.a. se alle afsnit af Huset på Christianshavn – så skulle aftenens underholdning da vist være reddet 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *