½ gående

Over halvdelen er efterårsferien er nu gået. Det har været en fredelig uge, hvor jeg har fået lavet alle de praktiske ting, jeg havde sat mig for og tilbage er kun fornøjelserne 😉

Fredelig lige indtil i dag, hvor Nanna for nogle timer siden ringede opløst i gråd. På grund af rigtigt dårlig mobildækning fortod jeg kun ordene ko, Dyrenes Beskyttelse og politi – så jeg var en kende bekymret!

Det viste sig, at hun var faldet over, hvad hun mente var en misrøgtet ko og derfor ville ha’ nummeret på Dyrenes Beskyttelse eller politiet! Hun var dog faldet lidt ned, da vi endelig fik snakket ordentligt og havde fået fat i en voksen fra Rideskolen, der kunne hjælpe hende!

Hun er ikke kommet hjem endnu, så jeg mangler fortsat slutningen på historien! Det er typisk Nanna – mere typisk ville det være hvis hun kom slæbende hjem med koen 😉 og hvis hun ikke ender som formand for Dyrenes Beskyttelse en dag, så ved jeg snart ikke… (vi er selvfølgelig medlem begge to)

I morgen er der reserveret plads i biffen til “Anja og Victor” (ikke moderens valg) og eftertfølgende besøger vi vores yndlingsrestaurant (moderens valg). Lad os håbe, det kan foregå uden yderligere dramatik.

UPDATE: historien med koen endte med at Nanna ringede til en repræsentant for Dyrenes Beskyttelse, som tilfældigvis bor i Vodskov. Han takkede for henvendelsen og ville tage ud og kigge med det samme!

:

One Comment

  • Deborah

    Stakkels Nanna, jeg var og er nøjagtig lige så følsom på det punkt som hende. Og det gør frygteligt ondt på en. Og når man er knapt voksen, så gør det endnu mere. De er heldigvis søde til at tage en alvorligt, når man ringer til dem Dyrenes Beskyttelse. God tur ud og spise og i biffen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *