Efterårsferie

Det er småkoldt, mørkt og fugtigt udenfor – det passer således fint med ordet efterårsferie, men jeg ville nu alligevel gerne have haft lidt bedre vejr her på min første feriedag. Græssen trænger til nemlig at blive slået en sidste gang inden vinter, men det er så godt som umuligt at trække klipperen gennem den fugtige græs. Det må vente.

I stedet bliver det til hygge indendørs og det er nu heller ikke af vejen.

Planerne er små og der er plads til pludselige indfald. Vi har aftalt en biograftur med indbygget restaurationsbesøg, der skal købes jeans til Nanna, Jeg har noget ærme-oplægnings-arbejde for min mor, jeg har mails jeg mangler at få svaret på… dvs. det bliver en uge, hvor jeg forhåbentlig også får samlet op på alt det, jeg ikke når i hverdagen.

Og sådan kan en ferie også bruges.

.

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *