Absurd..!

Absurd er det ord politiet bruger om kravet fra Den Internationale Klub om udlevering af 3 rockere (til en selvbestaltet domstol) og betaling af “blodpenge” (nærmere bestemt 4 millioner) for at stoppe den verserende konflikt mellem de to grupperinger.

Jeg ved ikke om absurd er stærkt nok. Jeg tabte fuldstændigt mælet (og det er sjældent) da Radioavisen til morgen fremkom med denne historie. Og jeg tænkte: sig mig engang – befinder vi os i Danmark eller er jeg i nattens løb blevet forflyttet til gaderne i Libanon?

Hells Angles fremstår på det nærmeste som en flok søndagsskoledrenge sammenlignet med den “nye” spiller på banen, indvandrerbanderne. Lad os håbe at politiet hurtigst muligt får skabt ro omkring de to grupperinger, så de ikke bliver dem, der fremover kommer til at sætte dagsordenen i gaderne – mere end det er allerede sket!

Nu Dansk Ordbog:
Absurd = uden mening, meningsløs, urimelig, irrationel, forrykt

Jo, så er det absurd!

. 

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *