Smilies

WordPress erstatter automatisk visse tegn med smilies – jeg er bekendt med¬†4 ūüėČ ūüôā ūüôĀ ūüėÄ

Er der overhovedet nogen, der kender genvejene til resten, som ses herunder?

.

7 Comments

 • Anita

  Det er kun at smide den enkelte php-fil ind i sin WP-content under Plugins, derefter g√• ind i styrhuset og sige aktiver og s√• skulle den pot v√¶re ude. Jeg installerede kun denne ene fil og s√• k√łrte det.

  Jeg sender den til din mail og så kan du se om det er noget.

 • Mette

  Hej Anita – vil det ikke kr√¶ve at man ogs√• har de tilh√łrende gif-filer – eller er det noget jeg har misforst√•et? Jeg vil meget gerne se den hvis du gider at sende!

  Og god weekend til dig også!

 • Anita

  Jeg ved ikke om der er brug for dem, men i den php-fil findes der rigtig mange forskellige smileys og andre/flere end de, som ligger i codex’et – men som sagt, s√• r√•bes der bare h√łjt, hvis de skulle blive n√łdvendige ūüėČ

  God weekend til Jer.

 • Anita

  Jeg brugte engang et plug-in med Yahoo/MSN style smileys, hvor tegnsætningen stod i php-filen, når jeg åbnede den. Jeg er ikke klar over, om den findes derude endnu, men jeg har den stadig liggende, så hvis du vil, kan jeg sende den til dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *