Meretes mave

Jeg har nu lukket for muligheden for at kommenterer på indlægget “Meretes mave” – samme person synes tilsyneladende, at det er sjovt, at skrive lange indlæg under forskellige navne/emailadresser. Ærgerligt for vedkommende at jeg kan se IP-adressen og dermed konstatere, at de er skrevet fra samme computer.

Man må meget gerne være uenig med mig, men når man bliver ved med at jokke rundt i det samme spor står jeg af. Det her er min legeplads – her hersker ubetinget enevælde – og sådan noget brok gider jeg ikke lægge serverplads til. Basta!

.

3 Comments

 • karen gjerløv

  Jeg kender Merete fra Ubberup, hvor vi alle var i samme båd. Merete er en glad og usædvanlig pige, som med sin ærlighed og ligefremhed vandt mange venner.
  Jeg har set de fleste programmer og tager hatten af for hende og hendes mod til at låne 110.000 kr for at få en operation. og følgerne af denne.Både gode og dårlige.
  Det gør mig MEGET ondt at Merete har været nødt til at lukke sin butik, jeg havde ellers håbet at komme over at købe noget tøj, men det er måske ikke for sent?
  Hvem kan have ondt af at Merete har tjent lidt penge ved at holde foredrag, hun har ordet i sin magt og er en god fortæller. Hun har sansynligvis brugt pengene til afbetaling på det lån hun tog.
  Jeg ønsker Merete og hendes familie alt godt i fremtiden og prøv nu at komme “ovenpå” igen.
  mvh
  Karen Gjerløv

 • Leif

  Jeg har lige læst alle indlæg igennem inklusive indlæggene fra den/de “person/er”, der har skrevet de forskellige indlæg. Og jeg forstår dig 100%, når du lukker af for yderligere kommentarer. For det første er det din blog og dernæst bliver der trivielt, når tonen bliver som den var.

  Som du også skriver, så garanterer grundloven talefrihed, men den garanterer ikke, at nogen gider høre på dig!