Meretes mave…

Er det bare mig eller er der ualmindelig meget flæberi i de programmer? Uanset hvad konen taler om er hun nærmest på grådens rand – sorry, men jeg kan ikke ha’ det!

Så nu smutter jeg i stedet med den rødhårede 🙂

.

19 Comments

 • bendt zerahn

  Hvis Merethe er så ulidelig at se på, så skift da for fanden kanal. Men man ser jo alligevel udsendelsen. Hvorfor? Jeg syntes Merethe er en sød og naturlig pige. Hun fortjener bare ros og store klapsalver. Hvor mange har ikke oplevet de samme ting som hende? Hun er bare sej. Tænk at være så åben som hun er om sine problemer. Kanon godt gået. Jeg ønsker hende alt mulig held og lykke frem over. Til mennesker der kan forarges over en sød pige som Merethe, siger jeg .Se på dig selv. Hvordan er du? Turde du det samme? Tillykke Merethe. Op på “hesten igen”

 • Mette

  Jeg tror I to x Bente totalt har misforstået noget… der er ingen herinde, der sviner Merete til og ikke har respekt for hende og hendes kamp – bestemt ikke. Et menneske der kæmper en så brav kamp mod sit største problem, fortjener i aller højeste grad et skulderklap.

  Det er bliver kritiseret herinde er tv’s fremstilling af hende og det faktum, at der er kogt enormt meget suppe på hende. Og jeg vælger netop derfor at se et andet program eller gå en tur med min hund – så NEJ jeg hverken “SKAL & VIL svælge i programmer jeg kan moraliserer over” – men jeg vel også lov at lufte min mening såvel som I har!

 • Bente Larsen

  Hejsa ,,,, Nu har jeg læst stort set alle indlæg her på siden , og det er sørgeligt at man skal give Bente Hansen ret ,,, Gudfader nogle frelste madammer … Hvor mange af jer har prøvet at stå i en forretnig og skulle købe tøj til en festlig lejlighed , og ligegyldigt hvor meget man prøver , ligner man en sæk kartofler der er stopper forkert , der er IKKE noget mere deprimerende … Jeg syntes at Merete fortjener et stort skulderklap for hendes ærlighed og hendes evne til at formidle følelser , budskab osv ud til os alle , det med at skulle man komme til at fejle noget , så ville man lægge madvaner sov om .. det er århundredets dårligste undskyldning for at forblive fed ..:o) .. Jeg ert selv en lille tyksak og ikke nok med det , så ryger jeg .. Tro mig , jeg har prøvet alverdens åndsvage slankekure .. Det eneste der har virket for mig , er at prøve at ændre madvaner .. leve fedtfattigt , eller prøve … Og fordi man taber sig , er det jo altså ikke sådan at trangen eller lysten til søde sager forsvinder .. Den bliver derimod forstærket .. Men det er sgu så nemt for at alle magre cykler at dømme , Og det med at Merete har udstillet sin familie .. ?? .. Hvor kommer det lige fra , den eneste der har medvirket er hendes mand , som jeg formoder kan tale for sig selv , Så kære kvinder ……………… GLÆD JEG DOG FOR POKKER OVER AT MERETE HAR KLARET DET SÅ FLOT , INDTIL VIDERE, I STEDET FOR AT SPILLE LOMMEPSYKOLOG , DET ER TIL AT BRÆKKE SIG OVER …

 • Bente Hansen

  Til Merete

  Supersejt – du har erkendt dit problem og du har handlet! Uanset om man har problemer med vægten, om det er fysiurgisk eller mentalt, er det 100% een selv der kan/skal gøre noget for at ændre det og det har du gjort – i mere end een forstand.
  Du har med garanti inspireret mange mennesker til at ændre på deres vaner.

  Jeg selv har ingen problemer med vægten men det fohindre mig ikke i at give dig Merete og alle andre der gør noget aktivt for at ændre deres liv til noget bedre, et ordentlig klap på skulderen og et KÆMPE kram!!!!!!!!!
  En stor opbakning fra din familie har du også fået – det betyder alverden at have sit bagland med sig.

  Til de negative og anonyme.

  Hvor må det være dejligt at træde på andre mennesker, svine dem til og tvære dem grundigt ud – godt for Jer, så får I det nemlig bedre – ik?
  I føler Jer rigtig godt tilpas når I har mulighed for at hæve Jer op over andre og være “overmennesker” ikke?
  Og forresten – hvad vejer I i øvrigt selv? Er I ryger – ligger I bare og fiser husleje af. Hvem skal have ondt af Jer når det er Jer der ligger på syghuset med et dårligt hjerte, fordi I ikke gider spise sundt og dyrke motion?
  Har I nogle mentale problemer der burde kigges efter i sømmene eller er I bare så forbandede perfekte?

  Gudfaderbevares hvor Janteloven lever i bedste velgående her i lille Danmark. Man skal f….. ikke stikke næsen for langt frem.

  Desuden er der frit valg på alle TV-kanaler, men I både SKAL & VIL svælge i programmer I kan moraliserer over – feje hunde!
  Om man, som I kalder det, udstiller sig selv – tja……….. – det kommer vel an på med hvilke øjne man ser.
  Jeg ser en kvinde der tør stå frem og give inspiration til andre om, at de KAN ændre deres liv.

  Må vi alle, også Merete og hendes mave, få en dejlig, fornøjelig og fantastisk dag – i dag, i morgen og alle dage fremover. Og de sure og negative mennesker der absolut ikke vil det – sæt Jer ud på indlandsisen i bare tæ’er – så slipper vi andre s.. for at se og høre Jer!

  De bedste hilsner
  Bente Hansen

 • Tot

  Det er da klart, at udsendelserne er lavet som en slags skrækkampagne for andre overvægtige med det formål, at de skal “tage sig sammen” og selv gøre noget for at tabe overvægten.
  Men det er jo nemmere sagt end gjort.
  Dog synes jeg dog nok, at har man først fået en trussel over hovedet i form af en eller anden sygdom, så tror jeg da, at man ville prøve en masse af kostomlægninger og nogle alternative kosttilskud for at dæmpe sulten, og formentlig ville man da så tabe noget af overvægten
  Men psykisk uligevægtige personer har nok ikke meget overskud til at føre den kamp, der skal til for at tabe sig.
  Og omvendt vil jeg nogle gange sige, at virker det håbløst at tabe sig med risiko for at komme herfra livet “Lidt Før Tid”, ja, men hvad gør det så?
  Familien skal såmand nok klare sig alligevel.
  Men det er, som om Merete er meget bange for at dø; ja, men det bestemmer vi jo ikke selv alligevel.
  Så nogle gange må man sige “Lev mens du gør det og elsk mens du tør det!”
  Det lyder nok hårdt, men det er dog alligevel realistisk.

 • Tulle

  Jeg forstår ikke, hvordan Merete kan få den næring, hun bør have med en lille mængde af mad og drikke hun må få.
  Tænk hvis vi andre ikke måtte drikke vore 2-3 liter vand i døgnet; jeg personligt ville gå i brædderne.
  At hun er psykisk uligevægtig også efter operationen siger dig delv med en liile mængde mad, hun må få.
  Tænke sig at hun jo ikke en gang kan tage et vitamintilskud for at holde imunforsvaret på toppen.
  Ja, der er meget, jeg ikke forstår i den lange historie.
  Jeg har selv været overvægtig en gang, men godt nok kun med en vægt på 96 kg, men hvor var mit humør altså godt dengang, og jeg havde da overskud til meget mere den gang, men da var jeg selvfølgelig også “kun” 28 år og havde 4 børn, så der var jo nok at se til.
  Men mon dog ikke der er en diæt, der kunne have været mere smerterfri end alt det bøvl efter den operation?
  Lægerne burde da støtte op om sådan et vægttab, der var på tale, men måske var Merete slet ikke motiveret for det, ja, hvem ved hvad, det er meget svært at sætte sig ind i andres problemer.
  Jeg er meget spændt på at se de sidste udsendelser.

 • Deborah

  Jeg synes, I glemmer noget fantastisk vigtigt. Dels har hun forsøgt sig udi et hårdt program for at tabe uhyrligt mange kilo, hvilket mislykkedes fuldstændig. Først taber hun sig, og bliver hele DK’s darling, og så tager hun det hele på igen. I samme process er hun UDSTILLET for hele DK. ja frivilligt, men stadig enormt hårdt for “normale mennesker”. Hun tager så en fantastisk hård beslutning om, at hun er nødt til at få en Gastric Bypass, hvis ikke hun skal dø fra dine børn, og mand. En utrolig hård belastning overni alt det andet. Dette går også godt, og hun har det godt med det og taber sig og starter sin tøjbutik, som også går okay, men det, der ikke går okay, er Merethes psyke. Den har aldrig været okay, og her har hun været igennem belastninger, der ville slå selv almindelige mennesker helt ud af kurs. Merethe lider af invaliderernde depressioner oveni alt det her. Dem der ikke kan forstå, hvorfor hun græder har ifølge mig meget lidt empati. For det er der dælme ikke noget at sige til. Jeg forstår det godt. Jeg synes, det er rigtig flot, at hun tør og orker “udstille” sig selv, fordi hun gerne vil have fokus på, hvor svært det er at lide af psyksisk sygdom og depressioner. Det synes jeg er rigtig flot, og jeg kan godt se, at det måske kan være lidt meget, men i det mindste er det hudløst ærligt, og jeg tror dælme, der er mange, der har brug for at blive “rusket i” og indse, hvor svært det er at være Merethe….

 • Mette

  Hmmmm – om ikke andet må vi vel konstatere at programmerne kan skabe debat og at det tilsyneladende er noget mange har en mening om 🙂

 • Catarina

  Jeg så udsendelsen i sidste uge og valge at jeg ikke gad se den denne gang netop pga. den megen flæberi. Jeg fik simpelthen nok. 😉

  Ikke at jeg ikke kan sætte mig ind i de følelser der gåe igennem konen, for det kan jeg, men at udstille det, det forstår jeg ikke.

 • Trine

  Ja Merethe græder mere end de fleste. Til gengæld har jeg sjældent set et menneske lyse sådan op når hun sætter sig i lænestolen med en tallerken mad på brystet. Smilet går fra øre til øre og stemmen skælver af bare fryd og det er der jeg står helt af.

  Jeg syntes faktisk det er ulækket at se på og fuldstændig uforståeligt for mig at hun ikke kan finde tryghed hos hendes familie. Hun har en nærværende mor, en dejlig mand, 2 skønne unger, lækkert hus og penge til både hund og hest. Ja det må da være lige til at tude over!!!!!

  Det kan også godt være at min kommentar bunde i misundelse over at jeg ikke kan få det samme ud af det der ligger på min tallerken:0)

 • Leif

  Jeg synes, at den form for udsendelser er rendyrket følelsesporno og jeg forstår ikke, at hun i den grad åbner op for sit private og personlige liv.

  I forbindelse med at jeg blev spurgt om jeg ville deltage i det nye Chris MacDonald projekt (som bliver sendt på DR1 senere på måneden), var det en klar forudsætning fra min side, at jeg ikke ville have mit generelle privatliv udstillet på tv. Jeg vil gerne stille op i træningscentret og fortælle om det hårde ved at skulle lave en livsstilsomlægning og berette om op- og nedture i forbindelse med vægttab, træning o.s.v. hvis jeg på den måde kan inspirere andre.

  Men ikke noget med at filme i mit hjem eller følge mig 24 timer i døgnet. Den del af mit liv vil jeg gerne holde for mig selv og det respekterede DR uden diskussion. Fokus i programmet kommer heldigvis til at være på selve det at lave livsstilsomlægningen og den store indsats der skal til i forhold til træning, hvis man har brug for at tabe sig rigtig meget.

  Men der er nok heller ikke nogen tvivl om, at DR og TV2 har forskellige vinklinger på denne type programmer.

 • Inge - bernercairn

  Jeg tænker bare………….jeg håber godt nok at de mennesker der udstiller deres privatliv får en god kompensation fra tv-kanalen……..tænk at udstille sig selv og sin familie, det må have store følelsesmæssige omkostninger….
  Anyway….der skulle godt nok mange penge til før jeg ville være så privat i medieverdenen….
  Er det så de svageste der bliver udstillet……………………………………………………

 • Gitte

  Det kan godt være det er mig der er underlig (flabede kommentarer frabedes :oD), men jeg kan slet ikke forstå, at disse udsendelser/serie OVERHOVEDET er interessante………
  Vi bliver oversvømmet af såkaldte “dokumentar/reality” programmer, som i mine øjne ofte er unuanceret følelsesporno……
  Det er da underligt, at vi åbenbart har sådan et behov for at “kikke med” i andres liv, samt udstille sig selv på tv, for der bliver flere og flere programmer i den genre. Vi “nyder” måske disse programmer, forbi vi så kan sidde trygt der hjemme og pege fingre af alle de andre, og så ser vores eget liv måske lidt bedre ud, eller også behøver vi ikke forholde sig til vores eget liv………….

  Nå det var lige et opstød fra mig, der lige har siddet og gloet på “single-liv/farmerdating”, mens hån-latteren har gjaldet “modbydeligt” gennem stuen…..

 • Mette

  Jeg forstår skam også godt at hun bliver berørt og græder. Et eller andet sted er det vel også denne type programmers styrke, at der netop er plads til at vise sårbarhed. Men når hun vræler sig igennem stort set hele programmet, så har jeg altså fået nok.

  Jeg så også første program Anita, og det var ganske rigtigt meget værre. Og du har helt ret i at selve redigeringen af programmet er alt afgørende – jeg er sikker på der sagtens kunne ha’ været klippet en udsendelsesrække sammen uden en eneste tåre – men havde dét så været interessant?

  Man kan jo så vælge at slukke – og det gjorde jeg. Både den rødhårede og jeg havde godt af den friske luft 😉

 • Anita

  Jeg forstår godt, hvorfor hun græder, men jeg synes stadig det er “for meget” at se på, når det er konstant (hvorfor jeg også zappede hurtigt væk her til aften). Nu har TV’et jo også en frygtindgydende kraft, så mon ikke der er manipuleret lidt vel meget med sekvenserne. Jeg tror det 😉

 • Pia

  Jo der ér meget gråd, og jeg kan også få for meget Meretes mave, men, jeg tror det er helt umuligt at sætte sig ind i hvorfor hun bliver så berørt. Jeg tror ikke hun har været helt forberedt på hvad processen ville gøre ved hende psykisk, og jeg kan, når jeg reflekterer lidt, godt forstå de mekanismer der går igang i hende.

 • fisker & fernández

  Nu har jeg ikke set nogle af programmerne, men det undrer mig, at der kan koges mere suppe på den kvinde. Jeg har i princippet ikke lyst til at sige noget grimt om Merete, men der må da være meget andet, som er værd og måske endda mere interessant at lave en dokumentarserie om. Hun ender jo med at få hele Danmark på nakken, hvis hun fortsætter i samme spor…

 • Anita

  Jeg har det på nøjagtigt samme måde. Tænkte præcist det samme, da jeg så programmet i sidste uge. Da var det MEGET værre!