Helt uden hensyn…

Når man nu som jeg bor i et rækkehuskvarter og har en hund, som man ved gør højt og vedvarende, når der kommer nogen forbi, hvorfor vælger man så at placerer den uden for huset kl. l… om morgenen – hver eneste morgen – ikke bare til hverdag men også i weekenden?

Det er da kun med til at skabe vrisne naboer!

Godt jeg ikke bor ved siden af! Eller rettere: de skal være glade for, at jeg ikke gør!

.

3 Comments

  • Mette

    Anita du kan være helt sikker på at jeg havde brokket mig, hvis jeg havde boet ved siden af. Sådan noget mener jeg simpelthen ikke man skal finde sig i. Min fornemste opgave som hundeejere er at sørge for at min hund ikke generer andre, desværre er det ikke en holdning men ser ret mange steder.

    Jeps Pia og så kan det nok være den var smuttet indendøre 😉
    – desværre eller heldigvis gør den rødhårede næsten aldrig, kun hvis noget/nogen kommer for tæt på matriklen lader hun mig det vide.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *