Det er ik’ altid lige…

Det bliver en noget anderledes weekend jeg går i møde end jeg lige have forudset. Jeg havde for længe siden sagt ja til overarbejde hele lørdagen, velvidende at poden var i gode hænder hos sin far. Nu er han så imidlertidig pludselig rejst til Tyrkiet og efterlader mig dermed (igen igen) med skægget i postkassen. Heldigvis ser arbejdsdagen ud til at blive kortere end først forventet, så det går også alligevel.

Poden har så meddelt mig til aften (mon hun desværre ligner sin far alt for meget) at Matilde K. gerne vil sove ovre hos os, fordi hendes forældre skal i byen – og det er da klart hun kan/skal det. De to tøsepigebørn er kendt for at invadere hele stuen med deres luftmadrasser, soveposer, chips, cola, fnidder og fnisen, så jeg overvejer kraftigt at annoncerer efter et sted at være lørdag aften/nat 🙂

.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *