Stille start

Sådan en morgen vil jeg gerne have rigtigt mange af… poden og en veninde skulle til ridestævne i dag. Det kræver store forberedelser; hestene skal vaskes, poleres og manen skal flettes fint – så klokken var ikke ret mange, da “lånebilen” kørte mod Vester Mølle.

Mens pigerne hentede heste på folden, gik jeg i stalden. Der findes ganske enkelt ikke noget bedre end at gå alene rundt i staldgangene med duften af hø, strøelse og hest i næsen. De eneste lyde er hestenes stille prusten og energiske gumlen på hø. Jeg fik lidt tid for mig selv, inden staldgangene fyldtes med pludrende tøse-pigebørn.

Det var på tide at tage hjem igen – det var okay, for det er en start, jeg kan glæde mig over hele dagen.

.

2 Comments

  • Trine = Katrine

    Åh ja… Vi holdte juleaften hos min søster og svoger på sjælland. Vi var 22, så da vi skulle danse omkring juletræ, var det på staldgangen. Der stod ca. 20 prustende, dampende heste og kiggede på, mens vi dansede rundt. Det findes ikke meget hyggeligere!!!!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *