Handy-woman III

Flere gør-det-selv projekter er blevet ordnet i dag. Nu har jeg jo endelig fundet ud af, at jeg kan bruge en boremaskine, så skal der dæleme bores huller skal der 😉

Alle de småting jeg har haft liggende, er nu kommet i orden; viskestykkerne har fået en knage at hænge på, der er monteret sikkerhedsbeslag på køkkenvinduet og de sidste ting er kommet på plads i badeværelset.

Så er der nu nogen af de her hundehoveder, hængerøve og slapsvanse jeg omgiver mig med, der har brug for håndværker hjælp, kan de jo bare sige til.

Nå okay, nu skal jeg jo også være retfærdig – jeg fik faktisk tilbud om hjælp med spejlet, men da var det for sent. Glædeligt at der fortsat er mænd til, som indeholder andet end varm luft 😉 (tak for den kommentar Mads – det er et super udtryk)

.

2 Comments

  • Mette

    Sådan Birgit… selvfølgelig kan vi det!

    Jeg skal da vist lige holde øje med lab-x-streams de næste mange uger, det er så hyggeligt at være med i fødekassen – held og lykke med det hele!

  • Birgit

    Hej Mette. Jamen selvfølgelig kan vi da selv. Min mand er taget på ferie og jeg er blevet hjemme (efter eget valg) med en drægtig labrador og her i eftermiddag blev der da lige tømret en helt ny fødekasse sammen! Malou har godkendt den! Det er sgu da dejligt at finde ud af : JEG KAN SELV…
    Fortsat god weekend

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *