Jeg glæder mig allerede…

Jeg vil ikke ærgre mig et sekund over vejrudsigten for de næste 5 dage i Nordjylland – tværtimod vil jeg glæde mig over, at jeg måske kan få en ordentlig nats søvn i weekenden.

Undskyld, men jeg er altså ikke til 30 grader varme dage og lumre nætter..!

Poden skulle have været ovre hos sin far på ferie fra i morgen, men det er udsat… Først skulle de til København en tur, så skulle de pludselig på camping, så skulle de alligevel ikke afsted, så skulle de, etc. Sådan er den sidste uge gået. Nu er det så endt med, at han tager afsted alene og deres ferie er udsat til han kommer hjem. Det var åbenbart noget, der trak mere end at holde ferie med sin datter!!!!

Så er det, jeg siger, “Rend mig”!

.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *