Mon Fiat i Vejgaard forhandler den model?

Min niece Line gjorde mig opmærksom på at drømme bilen Fiat 500 er lavet i en version belagt med guld og udstyret med Swarovski krystaller på gearstang, pedaler og håndbremse, gulvmåtter af kasmir og valgfrit betræk af bla. krokodille, haj eller slange. Alt sammen til den nette sum af €60.000.

Den måtte jeg da se, om jeg ikke lige kunne skaffe et par billeder af…

Det er da den vi skal ha’ – ja det er.

Drømme har man vel lov at ha’ – og det er netop, hvad jeg vil nu; gå i seng og drømme.

Så godnat til dig derude..!

 

4 Comments

  • Mette

    Anita, selvfølgelig skal du have sådan en – så holder vi Fiat træf 😉

    Pia, så er det dæleme godt jeg ikke er ret stor – den vil passe lige til mig og poden.

    Men hvor jeg skal gøre af den rødhårede ved jeg ikke helt… måske et anhængertræk og en lille trailer kunne gøre det 😉

  • Pia

    Det ÈR bare årets kvindebil nr.1, uden undtagelse. I er mange der ønsker den, og for filen hvor den ville klæde jer alle:) Jeg havde også sagtens kunne finde på, men jeg har jo min store purk der også kører rigtig meget i bilen, og rosinen der er bare IKKE for store drenge eller mandfolk, ej heller på passagersædet:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *