Eeeeeendelig…

Endelig fik vi solgt vores bil – det har også taget næsten et ½ år – og nu kan vi så endelig få opgjort vores fælles økonomi. Vi flyttede fra hinanden 1. februar, så man må vel også sige, at det var på tide.

Fremover står den på buskørsel til og fra jobbet, men det kan også sagtens lade sig gøre, det tager lidt længere tid, men jeg tror ikke, det bliver det store problem.

Nanna og jeg drømmer om den her – en Fiat 500 gerne i cremehvid eller rød, og med rødt læderindtræk… drømme har man vel lov at ha’ 😉

Den røg fluks på ønskelisten, der er jo ikke så længe til jul og fødselsdag 😉

5 Comments

 • Mette

  Nej den har jeg ikke set – men jeg er ikke et sekund i tvivl om at du har 😉

  Jeg tror godt, Nanna og jeg kan nøjes med en standard model… altså vi ville i det hele taget være glade for en hvilken som helst bil.

 • Line

  Hej moster 🙂

  Har du set den model som er malet med 24 karat guld? Den har swarovski krystaller på pedalerne, og på håndbremsen og gearet. Den har kasmir gulvmåtter og sidst men ikke mindst, så kan man vælge at få sine sæder betrukket med f.eks krokodille, slange eller hajskind! Hele herligheden fåes for 60.000 euro! Var det ikke noget? Jeg er sikker på at Nanna ville elske den!! 😉

 • Pia

  Nej, det jeg mener. Når man har været vant til bil så savner man. Da jeg mistede min bil for kort tid siden, gjorde jeg kort proces og handlede på irritationen, tog ud og vupti stod jeg herhjemme med en helt og spritny bil, for filen en erlig fornemmelse:)

 • Mette

  Det er vel heller ikke sådan en helt urealistisk drøm – den fås fra 149.000 (godt nok uden rødt læderindtræk).

 • Pia

  selvfølgelig må man drømme, OG at man nogle gange kommer til at lade drømmene blive virkelige, uden tanke om fornuft, det ér også okay:) Den lille dyt håber jeg bliver virkeligheden for jer, den indbefatter jo en kæmpe frihed for jeres færden:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *