Findes der mon en vejrgud?

Kære Gud

Vil du ikke godt sænke temperaturen en 7-8-9 grader?
I det mindste bare om natten…

Så skal jeg aldrig be’ om mere!

På forhånd tak!

PS: du må også gerne fjerne alle klægene fra Vodskov og omegn.

5 Comments

 • Trine

  Hej Mette

  Nu kræver jeg altså et svar:0)))

  Hvad pokker er en klæge? Jeg har spurgt alle kollegaer med jyske aner men ingen kan svare. Jeg har sågar slået det op men kun fundet frem til a) Aflejring ved vadehav eller b) klæbrig jord!!! Jeg går ikke ud fra at det er det du har i din have:0))

 • Mette

  En klæg – eller regnklæg er vist den rette betegnelse – er det nogle mennesker kalder en hestebremse. En lille slank grå flue som bider ad h…… til – og det gør det ikke fordi den er truet – nej, nej, den “angriber” skam for at suge blod!

 • Pia

  “Kære gud, send bare varmen herover til mig, så vil du glæde mange, og jeg sku hilse at sige at jeg lever kæmpe stort i den, så lad lige Mette og de andre slippe, bare en stund:)”

  Ps.: hvad filen er de der klæger for nogle? Jeg har “kun” mødt mariehøner og skide bier i bunkevis, eller os ved jeg bare ik hvordan resten ser ud?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *