Det lakker mod enden…

Ikke bare dagen, men også ferien – den slutter for mit vedkommende i morgen! Jeg har stort set ikke været på arbejde siden 19. juni, hvor jeg blev syg og indlagt på hospitalet, så jeg skal bestemt ikke klage over den ikke var længere. Og det gør jeg da heller ikke.

Jeg tror afgjort, at jeg er helt klar til at møde på fuldtid fra mandag. Jeg føler mig oven på og fit for fight. Om det også virker i praksis vil tiden vise.

Dagen er sluttet på fineste vis med en tur i skoven. Solnedgangen er utroligt smuk oppe fra toppen af bakkerne. Det kan ikke gengives på billede, men skal opleves.

Det er væmmeligt lummert. Nanna og jeg sidder midt i stuen i det bare ingenting, med vinduerne åbne over alt og alligevel har vi det alt for varmt… ØV, hvor jeg ikke gider sådan en varme.

.

One Comment

  • Anita

    Hvis I har et par baljer af en art (jeg bruger selv en aflagt opvaskebalje), så prøv en gang at fylde koldt vand i og sid med fødderne i det, til I kan mærke, hvordan kroppen langsomt køler ned. Det er et gys til at begynde med, men det er fantastisk dejligt, når man næsten ikke kan holde ud at være i sin egen krop længere 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *