Overvågningsopgave

Den rødhårede er kommet på fuldtidsarbejde. Hun er travlt  beskæftiget med at holde øje med vores lille hittebarn, og har faktisk overhovedet ikke haft tid til hverken formiddags- eller eftermiddagslur.

Det skal lige siges, at kaninen overhovedet ikke lader sig mærke med hende. Den har sågar flere gange været henne for lige at undersøge, hvad hun var for en og har siddet ganske afslappet og spist, lige der for næsen af hende.

Der har ingen respons været på vores fremlysning, men vi gi’r den lige weekenden over. Hvis der så ikke er nogle henvendelser, må vi overveje, hvad vi så gør med den. Jeg nærer intet ønske om at skulle være kaninejer og selvom Nanna sikkert vil protestere voldsomt, så må vi skille os af med den, på den ene eller den anden måde.

 

One Comment

 • Anette B

  Hej med jer 🙂

  Ja, for mig ser det da bestemt ud til, at hustanden er blevet udviddet en smule… hahahaha
  Den er da bare for sød – Balian ville ÆLSKE at have en kanin at glo på…. 😆 Ja, det er nu ikke fordi jeg ligger en billet ind… Men sød ser den ud 😆

  Rigtig god weekend
  Anette & Ballonen

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *