Blåtand

Jeg har bakset med Nannas bærbare et par timer, mens Mads Mikkelsen har kigget mig over skulderen…

Hun kom hjem fra veninden og krævede at få at vide, hvordan man aktiverede Bluetooth på hendes pc – hun skulle bruge det i forbindelser med sin mobil. Dét skulle være installeret i følge specifikationerne, men som nogen måske vil kunne huske, havde firmaet leveret maskinen uden den lovede Vista… så jeg har ikke stor tiltro til, at de har husket bluetooth. 

Desværre har jeg ingen ide om, hvor jeg skal lede, så jeg har været rundt omkring uden at finde noget der ligner… jeg har udsendt et SOS til superhelten i mit liv, men han er vist desværre uden for rækkevidde lige nu – og jeg ved tilfældigvis, at han fra i morgen er bortrejst i en uge.

Hun må sørme vente!

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *