For lav…

Jeg har lige haft fat i vores lægehus for at få resultatet af fredagens blodprøve/INR-værdi. Det var ikke helt godt for den var dykket ned til 1,6. Det er noget rod, for sekretæren bad mig i fredags om at fortsætte uændret med medicinen – og dvs. at den garanteret er endnu lavere i dag.

Jeg håber da, at de hurtigst muligt får indkøbt et nyt måleapparat, for det er utrygt at skulle gå så mange dage og vente på svar, uanset om værdien er for høj eller lav… begge dele er jo noget skidt!

Jeg har en tid hos min læge i morgen, og så må jeg tage det op med hende for jeg synes det virker noget rodet og tilfældigt. Sekretærene som tager blodprøverne aner jo intet om medicineringen, og så længe jeg er ny i det her og indtil man har fundet rette dosis burde det være min læge, der tog hånd om det… synes jeg!

2 Comments

  • Alice M

    Har du ikke mulighed for at gå til selve kontrollen på sygehuset? Det gør min far efter han fik lavet ny hjerteklap og derfor skal tage blodfortyndende. Han har aldrig fået medicinering hos egen læge, men direkte på sygehuset – der hvor eksperterne er.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *