Der er noget, der trækker…

Nanna kom sent hjem i aftes efter at have tilbragt det meste af dagen på rideskolen i Langholt. Hun bad om at blive vækket 7.30 i dag (højst usædvanligt  – men det er dog heller ikke lykkedes mig at få hende ud af fjerene endnu). Hende og veninden skal derud igen, så snart morgenmaden er indtaget.

Soveposen er pakket, de vil sove i stalden  – og jeg skal nok ikke regne med at se hende før i morgen engang… siger hun! Det er okay – der er altid voksne til stede og jeg ved, hvor hyggeligt de synes det er.

Der er springstævne på stedet denne weekend, meeeen jeg tror alligevel ikke udelukkende, det er hestene, der trækker – men jeg spørger ikke – og jeg havde garanteret heller ikke fået et svar 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *