Nødberedskab..!

Strejken er slut, men landets hospitaler fortsætter på nødberedskab sommeren over. Personalet skal holde ferie, og patienterne må derfor væbne sig med tålmodighed

..sådan skriver aviserne i disse dage.

Jeg skal lige hilse at sige, at man som indlagt overhovedet intet mærker til hverken strejke eller nødberedskab. De sygeplejersker (og læger) jeg har været i kontakt med, har været yderst professionelle og selvom man kan se, de løber spidsrod mellem patienterne, er de smilende, imødekommende og giver sig god tid til hver enkelt. Oven i købet blev jeg ringet op af “min” sygeplejerske i aftes, der blot ville høre hvordan jeg have det..!

3 Comments

  • Gitte

    og er det ikke “sjovt” at 50% af de patienter der nu er blevet indkaldt til operation/undersøgelse i sommerperioden har aflyst pga. af de skal holde ferie….. (så det i tv avisen i går)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *