Modvind i livet og på cyklestien

Det var herligt at mærke hjerte og lunger arbejde næsten normalt på cykelturen frem og tilbage til byen. Jeg havde god modvind hjemad, fyldte cykelkurve og selvom jeg pressede lidt på, blev jeg ikke dårlig af det. Jeg slipper vist helt uden men af den her omgang, og det er jeg svært tilfreds med.

Nu skal jeg så bare have et ½ år til at gå med medicin, blodprøver OG STØTTE- STRØMPE… inden jeg vender tilbage til en normal tilværelse og forhåbentlig lidt medvind i livet.

Jeg forventer at starte på arbejde på tirsdag. Jeg er fortsat meget træt både fysisk og mentalt, så efter aftale, starter jeg med 4 timer om dagen og skal møde fra kl. 10 til 14 – så må jeg se hvordan det går. Jeg skulle ha’ holdt ferie i næste uge – men med Nanna på Kreta, er der ingen grund til jeg er hjemme, så den er udsat indtil videre. Jeg har så ferie igen i uge 29 og 30, men har ingen planer endnu om indholdet!

3 Comments

  • Lotte

    En skam i ikke har fri i uge 31,så kunne i jo været taget med til Langelands festivalen eller lånt vores lille perle i Spjald.Så kunne i jo været tæt på Vesterhavet og hele vores sommerhus område.

    Knus

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *