Bloksbjerg

Den eneste rejse jeg kommer på, bliver vist til Bloksbjerg i aften.

Jeg mødte op på hospitalet til morgen og fik en samtale med en læge. Det blev, som ventet, desværre et helt klart “Nej” til at rejse nogen som helst steder hen! Øv, men sådan kan det desværre gå. Jeg har talt med Apollo Rejser og min billet er overført i Jes navn, så han rejser med Nanna i stedet for. Jeg synes, hun fortjente at få den tur hun har glædet sig sådan til. Jeg får ikke lov at rejse det næste ½ år, så løsningen var ikke at udsætte den. Hun er lidt ked af det på mine vegne, men jeg må trøste hende med, at vi nok skal komme ud og rejse en anden gang.

Jeg fik lavet blodprøver, scanning af mit hjerte, som heldigvis viste sig at opføre sig helt normalt igen og så fik jeg taget mål til støttestrømper…. ARGH – de er så hæslige men desværre nødvendige – så nu må det meget gerne bliver efterår og vinter meget hurtigt, så jeg kan komme i støvler og lange bukser.

Jeg er fortsat indlagt og skal møde ind igen torsdag morgen. Der skal være helt styr på de medicindoser, jeg skal have, inden de lader mig gå helt. Jeg fik også flere sprøjter med hjem. Jeg er nu ret glad for, at det ikke er den type medicin, jeg skal have fremover. Jeg slog dem op på nettet for at se hvad det egentlig var for noget og blev noget chokeret over prisen: 1955,-  kr. for 10 stk. – det er dæleme en hamper pris. Pillerne koster kun 135,- for 100 stk. og det passer lidt bedre til min tegnebog.

2 Comments

 • Gitte

  Rigtig god bedring, håber du får en god sommer her hjemme (hvis bare det vejr ville arte sig). Kreta må stå på programmet til næste år.

  Pas nu på med at komme for nær koste og ild i aften :o)

 • Irene Myhrvold

  Hei Mette!
  Godt å lese at du er på bedringens vei:) Trist med din lenge planlagte ferie, men sånn blir det av og til, og helsen er tross alt viktigere.
  Fortsatt god bedring, og en flott sommer………til tross for at den må tas hjemme:)
  Irene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *