Pulsen er uændret høj

13 trin har jeg op ovenpå og det føles som at løbe en maraton… jeg fatter slet ingenting!

Jeg har ikke fået det hverken værre eller bedre, så jeg venter og ringer til min egen læge i morgen. Jeg skulle jo helst være frisk til at Nanna og jeg skal rejse den 28. juni, og jeg har ved Gud ikke tid til at være syg.

5 Comments

 • Lotte

  Håber alting er iorden,bliver jo lidt bekymeret,når der ikke rigtig sker noget i din blog ??
  Det ligner jo slet ikke dig.

  Knus Lotte

 • Gitte

  Ja, selv om vi ikke kender hinanden, så følger jeg jo lidt med her på din/jeres side, så bekymret blive man da. Håber alt er vel hos jer.

 • Irene Myhrvold

  Hei Mette!
  Føler med deg nå når du er syk! Er jo sykepleier og blir bekymret når jeg leser om dine plager, vet jo at det er langt fra normalt.Håper du er kommet deg til legen, og fått et svar på hva det er, og behandling for det!
  Ønsker riktig god bedring, og krysser fingrene for at alt er ok til ferien!
  Masse hilsener fra Irene

 • Birgit

  Hej Mette. Jeg måtte lige ind og se om du havde fået det bedre – jeg har sandelig været bekymret for dig – kan du så se at komme til lægen…Håber sandelig du er frisk inden den 28. Knus fra Birgit.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *