Tørst

Jeg var ude med vandkanden tirsdag aften, men det kan da ikke ses på blomsterne i dag…  

Folk vander deres græsplæner rundt omkring, men med en teenagepige i huset er mit vandforbrug allerede oppe og ringe, hvor det gør ondt. Så dét, der ikke kan vandes med en vandkande, må klare dig selv.

I morgen går turen omkring Silvan, og så må jeg se, om jeg kan bakse en parasolfod hjem på egen hånd – for skygge vil jeg ha’ i den kommende varme weekend. Hvad mon sådan en skal veje når parasollen er 3 m i diameter? – det må de vel vide derude!

Jeg har faktisk en parasolfod, en gammel grim betondims, som jeg bruger til tørrestativet. Den havde jeg planer om at grave ned i græsset – så er den af vejen og står sikkert mere stabilt, når vinden tager fat i vasketøjet. Men bliver der 25-30 grader bliver der ikke gravet mange huller – i min have i hvert fald!

Og så er der Taggert..!

2 Comments

 • Mette

  Jeg har desværre ingen vandslange eller udendørs vandhane – så jeg er nødt til at slæbe kanden frem og tilbage.

  Ideen med soppepoolen tror jeg jeg vil kopier – om ikke andet tror jeg min hund vil nyde den for hun får det varmt i weekenden.

  God weekend!

 • Betina

  Jeg er efterhånden blevet så træt af at gå frem og tilbage og tappe vand, så jeg har hevet vandslangemonstromet frem og gi’r det hele en ordentlig omgang om morgenen.

  Så fik jeg også lige fyldt min lille soppe-pool (sådan en lyserød børnepøl) op i samme omgang og glæder mig til at kunne svale fusserne i weekenden, når det bliver for varmt 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *