Jeg har fortrudt…

Jeg tager mine ord i mig igen, bil køer eller ej… jeg vil ikke flytte syd for fjorden. Jeg vil bo lige her, hvor den rødhårede og jeg kan gå lige over gaden og ind på en skovvej som denne her

For nogle få år siden var her masser af træer, men stormen væltede en ordentlig bid af denne del af Hammerbakker. I en lang periode var her derefter intet andet en rod og væltede træer. Nu er der forlængst ryddet op og manglen på træer har givet plads til en kæmpeområde dækket af gyvel og vild hindbær. Her er plantet nye træer, men det varer heldigvis mange år før de kan skygge så meget at dette område igen blot er skovbund.

Og hvor kan man ellers opleve at bo i et område, hvor man en lørdag eftermiddag kan møde et nyfødt lam. Jeg tror nok, jeg alligevel sagtens kan leve med den smule transportproblemer!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *