Wonderwall

Jordbærene er spist og masser af fin musik er lagt på iPod’en. I går aftes fik jeg tilsendt en stribe dejlige numre udelukkende med kvindelige kunstnere, og til aften har jeg brugt lidt penge på musik hentet på iTunes.

Bla. dette nummer med Ryan Adams – “Wonderwall” – i en endnu smukkere version end med Oasis (synes jeg). Jeg har desværre ikke kunnet finde nogen video hvor man ser sangeren – men ligesom med mennesker er indpakningen ikke vigtig! 


 

Because maybe
you’re gonna be the one who saves me?
And after all
you’re my wonderwall

Både tekst og melodi er smuk – men hvad pokker betyder ordet Wonderwall? Det kunne jeg skisme ikke finde ud af noget sted – og når jeg ikke kender svaret, spørger jeg!!! Denne aften gik min nysgerrighed ud over biblioteksvagten.dk, som er en uudtømmelig kilde af svar på alt mellem himmel og jord. Svaret kom hurtigt; ordet kan ikke oversættes direkte men Noel Gallagher, som har skrevet numret, siger: “Wonderwall is the one I turn to when I’m down or when I’m facing a difficult problem in my life”.

One Comment

  • Putte

    Wonderwall” er en sang af det engelske rockband Oasis, skrevet af bandet guitarist og normale sangskriver Noel Gallagher. Sangen blev produceret af Owen Morris til deres andet studioalbum (What’s the Story) Morning Glory? fra 1995. Ifølge Gallagher, beskriver “Wonderwall” “en imaginær ven der kommer for at redde dig fra dig selv”.[2]

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *