Katte

Altså… som udgangspunkt har jeg ikke noget i mod katte  – men når jeg kommer hjem og en af naboernes katte går rundt inde på mit køkkenbord – ja, så synes jeg, det er noget træls. Hvad mon katte ejeren ville sige, hvis Arabella pludselig en dag stod på deres køkkenbord! Jeg er ikke helt sikker på at hverken Arabella eller jeg ville blive særligt populære. Men hvad pokker kan man gøre? Jeg vil altså have lov at åbne mit køkkenvindue og havedør uden det behøver være en invitation til åbenthus for kvarteres katte. Engang kunne man få et produkt der hed “gå-væk-hund”  – er det muligt at få et eller andet katte ikke kan li’, så de holder dig væk fra min matrikel? Helst ikke alt for ildelugtende, jeg skulle jo selv gerne kunne holde ud at være her 🙂

To sure opstød på én dag – det har i det taget ikke været min dag!

2 Comments

 • Mette

  Hej Trine

  Du behøver skam ikke “smuglæse” – og med 5 drenge (incl. Per) i alle aldre tror jeg ganske simpelthen ikke på dit liv er kedeligt 🙂

  Jeg har fået en hav af henvendelser med triks til gå-væk-kat – de fleste går på nogle ting, som også for mennesker, lugter af pommeren til – et forslag går oven i købet på, at jeg skulle indsamle mit eget urin og vande med det, hvor jeg ikke ønsker katte – men i køkkenvindueskarmen – nej det er altså for klamt! Jeg vil prøve peberet..!

 • Trine nr. 109

  Hej Mette.

  Tillykke med dit nye domæne… smuglæser gerne lidt i dit liv. Mit eget er så kedeligt!

  Nu har vi jo kat… Den troede jeg, ville holde alle de andre væk, men NEJ!!! Det er nærmest blevet til et kollektiv. Dog helt uden min billigelse.
  Min katte-erfaring siger at du skal drysse peber i vindueskarmen. Katte snuser først, og det gør de kun 1 gang, når der ligger peber!
  God fornøjelse… Også til hende feen 😉

  Knus

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *