Prøvnulioghørher

24. april 2012 kl 06:43

Jeg ved ikke, hvor mange der nåede at læse den ubehagelige og meget personlige kommentar en (selvfølgelig) anonym læser skrev herinde i går…

Jeg er så træt af, at blive ved med at gentage mig selv, men prøvnulioghørher…

Fordi du læser med herinde er det ikke ensbetydende med, at du ved alt om mig eller mit liv. Langt fra. Jeg ynder at sige, at jeg er langt værre end mit rygte. Og det er såmænd ikke helt forkert. Og nej, jeg er ikke uskyldig. Langt fra.  Jeg drejer på knapper, hvis de bliver lagt foran mig og ja, jeg kunne sagtens finde på at drive det derud, hvor det føles under huden. Bare for at gi’ nogen noget at snakke om. Forarges over. Sådan er jeg jo.

Og face it… du ved lige nøjagtig kun det, jeg ønsker du skal vide.

Punktum.

Noget helt andet er, når ubehagelighederne, som i går, involverer mit liv uden for bloggen og truer med at involvere de mennesker jeg holder af. Så er jeg nødt til at reagere.

Kommentarer kræver herefter min godkendelse før de publiseres og i pausen, mens min pc er til rep, vil jeg overveje, hvad jeg nu gør… både her og der.

Tags: