Så har jeg også prøvet det

I dag har jeg lagt sag an mod mit tidligere pensionsselskab – eller dvs. det har min fagforening gjort på mine og mine kollegers vegne.

Da vi for snart tre år siden skiftede pensionsselskab og mit nye selskab på mine vegne bad om, at opsparingen blev flyttet, og indtil den dag hvor overførslen skete, blev pengene anbragt på en 0-rente konto, hvor de stod en måned.

Vi fik hverken del i stigningen af værdipapirer eller rente af pengene.

En beregning viser, at det kan være helt op til 50 mio. kr., som vi samlet er gået glip af og for enkeltes vedkommende helt op til 75.000. Selvom det for mit vekommende ‘kun’ skulle være 25-30.000 er det sørme også penge.

Jeg har udfyldt og underskrevet en del papirer i dag – så må det gå sin gang.

Det bliver dæleme spændende om advokaterne får held med deres forehavende.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *