Det’ sørme – det’ sandt – december

På denne første dag i december ville min mor været blevet 89 år.

På denne første dag i december sidder jeg fortsat på hjemmekontoret.

På denne første dag i december er der varslet snestorm over Nordjylland.

Set fra mit kontorvindue ligner det nu mest regn, der pisser ned over et gråt i gråt Hals. Jeg havde langt hellere set december indhyllet i en lille smule sne. Ikke så meget, at det ville forstyrre trafikken – bare et lille drys så det ville se lidt pænt ud og give en smule lys på de mørke dage.

Julesnapsen trækker smag af de gode krydderier, julegaverne er næsten i hus, pebernøddebagningen er planlagt og der er julepynt i vinduerne og julemusik i højttaleren.

Det’ sørme – det’ sandt – december

3 Comments

  • Mette

   Ja tak, vi har fået rigeligt. Det var ikke muligt at komme ud af hoveddøren og måtte rundt om og grave mig ind til hoveddøren. Jeg tør slet ikke tænke på at skulle køre på job i morgen i en fremmed bil… og hvordan ser skolens p-plads mon ud, kan jeg overhovedet komme ud 😬

   • Mette L

    Jeg synes bestemt, du skal blive hjemme. Min svigerinde var en ekstra time om at køre hjem. Min svoger gør slet ikke forsøget men sover på arbejdet (de har jo en kaserne, så der er senge nok). Lene (underet-er-at-vi-er-til) brugte 4½ time på 29 km. Du skal ikke ud i morgen, søde Mette <3, kun med hundene.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *