🤬 🤬 🤬

Italiensk opslag 🤬 Patent 🤬 September Hue 🤬 Masser af eder

Italiensk opslag efterfulgt af patent… det overgik mine strikke skills og uanset hvor mange gange jeg så opstartsguiden guiden, gik det i ged for mig.

Jeg skulle kun slå 56 masker op på pind 4,5 – det lignede noget der kunne passe en dukke – så enten et patent enormt elastisk eller også er der en fejl i opskriften.

Derudover har jeg læst mange steder, hvor svært det er, at samle en tabt maske op eller strikke baglæns i patent og hvis jeg endelig fik begyndt på den s**** hue, så skulle det aldrig undre mig, at jeg ville komme til at skulle starte forfra mere end engang.

Jeg forudså, at den ville blive færdig i vinteren ’25.

Løsningen: der blev valgt en anden hue. Originalt strikket i to tråde Sandnes Sunday, men jeg fik samme strikkefasthed med en tråd Sunday og to tråde mohair og er godt i gang.

Det er herfra ikke tilladt at forelske sig i patentstrik.

4 Comments

 • Anne Dyrholm Stange

  Måske kunne du øve dig på patent på nogle karklude? Billigt bomuldsgarn, som ikke er den store sorg eller udgift at anskaffe eller aflive.
  Der findes så mange smukke stykker strik i patent og når man først har styr på det, så er det ikke besværligt, men dog mere opmærksomhedskrævende end alm glat.
  God strikkelyst, Mette.

 • Dorte Carøe

  Jamen dog – hvor kommer det italienske ind ?? Ellers en fed farve, du har fundet til huen 🙂 kunne man strikke en prøve først ?? haha – det er heller ikke noget, jeg praktiserer. Keep cool
  KH Dorte

  • Mette

   Italiensk opslag er sådan en speciel måde at slå masker op på, som giver en super flot kant i rib – jeg er bare ikke lykkedes med det endnu. Jeg er begyndt at lukke af på ‘italiensk’ – det har jeg styr på.

   Jeg strikker altid en strikke prøve, hvis det er en trøje, men en hue… der slår jeg kamikaze piloten til 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *