Så blev det onsdag

Forleden nat drømte jeg, at jeg gik forgæves rundt til en masse dyrlæger med et marsvin på armen, som havde en knude på det ene bagben uden nogen ville behandle det og næste nat, at jeg lige stod klar til at farve mit hår solgult og at det eneste, der stoppede mig var, at jeg blev forstyrret i mit forehavende af en tidligere kollega.

Virkeligheden er knap så farverig

Faktisk lever jeg lige nu et stille liv med job, traveture i skoven, gode samtaler, bøger, strik og Tour de France.

Og mere behøves ikke for at give mig en dyb tilfredshed med det hele.

I dag er jeg på mit nye hjemmekontor for første gang og det fungerer over al forventing. Det hele.

Under bordet har hundene fået en plads og herfra har lydt en stille snorken det meste af min arbejdsdag.

Bob elsker den seng med ‘lommen’ han kan kravle ind i… men mest elsker han den, når ikke også Irma synes, at hun skal være der 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *