Hvem tog lyset?

De sidste par uger har været seje at komme igennem. Skyerne har ligget som en tung dyne over landskabet og dagslyset slipper nærmest ikke igennem.

Derudover har jeg gennem længere tid haft en generende tør hoste, som har holdt mig vågen flere timer hver nat. Det har ikke været en særlig veloplagt medarbejder, der er mødt ind på job om morgenen, det kan jeg lige så godt sige.

Under normale omstændigheder ville jeg have valgt at melde mig syg eller arbejde hjemmefra, men vi er midt i at skifte ITSM system og deltager dagligt i møder og undervisning. Jeg er super user og forventes at kunne undervise mine kolleger, så jeg har ganske enkelt ikke haft råd til at gå glip af en eneste seance.

Vi går live mandag i næste uge. Er vi klar?

Nej… og vi bliver det heller ikke!

Er jeg overrasket?

Nej… heller ikke!

Vi famler rundt i mørket og håber, at nogen snart tænder lyset.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *