Jeg slider den hund op

Tre timer af formiddagen blev brugt på mere oprydning i mine forældres hus og en tur på genbrugspladsen med sække fyldt med ting som ingen kan bruge mere.

Mere end 20 år i det samme hus… jeg lover jer, at der er fyldt med ting og sager.

Vi har snart tømt skabene, delt de gode ting imellem os, pakket kasser til genbrug og resten er kørt på genbrugspladsen.

Genbrugspladsen ligger i Hou.

Jeg havde Bob med og gik en lang tur i mosen bagefter. Vores ture ud af Hals har lidt under flytning og nu oprydning/salg af hus, så i eftermiddag tog vi os et fortjent frikvarter.

Vejret var perfekt til travetur i skoven og vi gik mere end 10 km.

Bob viste ingen tegn på træthed, så de fordomme om at en fransk bulldog ikke kan gå tur er hermed manet i jorden.

Selvfølgelig har det også noget med temperaturen at gøre. På en varm sommerdag vil han ikke kunne gå den tur. Men det ville jeg bestemt heller ikke selv bryde mig om.

Der ‘lugter’ af efterår derude. Skovbunden er fyldt med svampe, brombærrene er plukkeklare og farverne er falmede.

Jeg kan også godt lide efteråret.

6 Comments

 • Helle Klitgaard

  … vi snakkede forresten lidt mere om dig i går. Jeg kom til at tænke på, og snakkede med Lasse om, at det må være hårdt/underligt, at du sådan set har mistet din mor, selv om hun ikke er væk.

  • Mette

   Det er meget underligt, men sorgbearbejdelsen har været trukket ud over en årrække og erkendelsen af, at have mistet min mor har jeg levet med længe. Det er kun hylstret, der er tilbage og den dag det heller ikke er mere bliver det kun en ‘lettelse’. Misforstå mig ikke, men der er jo ikke min mor mere.

 • Helle Klitgaard

  Vi var i Hals i går. Vi kørte lidt rundt i byen, da vi kom forbi Ældrecentret – eller hvad det hedder i Hals – fortalte jeg om dine forældre, og vi snakkede om, hvor i byen de havde boet før. Hvis du synes, jeg er for nysgerrig, så bare sig det til mig … vi er kommet en del i Hals. Fra 2000 til 2008 holdt vi en uges sommerferie i byen hvert år, og Lasses søster har boet der nogle år – før min tid – så det er nok 40 år siden. Vi kører rundt i Hals, når vi kommer forbi – det sker 3-4-5 gange om året.

  Sikke nogle ture i får gået. Vi har fået gået lang tur i dag (for os), og det er ca. det halve. Jeg kan desværre ikke gå langt mere, så det var lidt et sats – både for mig og Emma, hendes gigt har haft det bedre i varmen, så jeg er lidt spændt på kulden.

  Min nevøs lille bulldog døde forrige lørdag. Han havde været ved dyrlæge flere gange om ugen i lang tid, så det var ved at være tiltrængt (tænkte jeg ugen før, da jeg så den sidste gang), hun kom hen til ham, sprang op på skødet af ham, kiggede på ham, lagde sig til rette og døde, så det gik forholdsvis let. Jeg mener, at hun blev 8-10 år, men jeg er ikke helt sikker.

  • Mette

   Du må gerne være nysgerrig 🙂

   Fjordparken hedder det. Det er både plejehjem og aktivitetscenter. Det er et dejligt sted med en fantastisk beliggenhed. I det hele taget har det været en positiv oplevelse – i hvert fald for os som pårørende. Min far er lidt vranten (mere end han plejer) og min mor forstår ingenting, men jeg tænker at de også falder til. De har trods alt kun boet der lidt mere end en uge.

   De boede i Fjordgade og det er kun en spytklat derfra Fjordparken. Hals er ikke større end alt er en spytklat væk 🙂

   Vi kommer langt omkring når vi går. Hals ligger fantastisk i forhold til både at have fjord, hav, skov og mose i umiddelbar nærhed. Jeg holder meget af mosen (uden for insekt sæsonen). Det er kun ganske få der færdes der og der kan Bob være uden snor.

   • Helle Klitgaard

    Tak – det er så godt at få noget at vide. Jeg fortæller ofte Lasse om dig – og de andre bloggere jeg har fulgt i mange år, nok fordi jeg ikke går på arbejde, så må der findes noget andet at fortælle om, så jeg har lidt at bidrage med.

    Vi kom vist igennem Fjordgade – vi snoede os rundt i byen.

    For år tilbage snakkede vi om at flytte til Hals, vi er vilde med vand begge to, men det blev aldrig til noget – og i dag er jeg mere til byliv OG hav. Jeg keder mig afsindigt i Arden, fordi jeg bor så godt, kan man sige – jeg vil bare hellere kigge ud af vinduet og se liv – mennesker og biler – her er kun natur.

    Det er dejligt, at de er faldet til – eller er ved at gøre det – min mor blev aldrig glad for plejehjemmet, og hun boede der i 10½ år. Det var lang tid.

    Arden ligger nu også godt med natur alle steder. Vi har også en lille mose her – altså vi gamle indfødte kalder det mosen, andre kalder det Arden Naturpark.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *