♥ ♥ ♥

Fredagaften blev helt spontant til snak, latter, pizza på terrassen og hundeleg i haven.

Jeg elsker, at der er plads til den slags, at kalenderen er forholdsvist tom, så jeg bare kan sige “ja, kom bare”, at ingen forventer, at der står en fin middag på bordet, men at vi bare kan hente en pizza på den lokale.

Vi sad ude hele aftenen med et par glade hunde, der legede omkring os (jeg skylder at sige, at Daniel altså ikke altid ser sådan ud).

Bob var dødtræt da de tog afsted og han gik øjeblikkelig i koma i sofaen indtil jeg bar ham ovenpå, hvor han fortsatte den tunge søvn hele natten.

Weekenden blev dermed skudt i gang på bedste vis og i dag står den både på Tour de France start (mit managerhold Nede Mette stiller i stærkeste opstilling i år) og kvartfinale mellem Sverige og England – en kamp som min engelske forbindelse og jeg diskuterer en del. De skandinaviske vikinger har røvet og voldtaget englænderne før og det gør vi igen i dag. Han er ikke helt enig.

God lørdag til dig – jeg ved min den bliver 🙂

One Comment

  • Helle k.

    De smukke unge mennesker <3

    Min datter har været hjemme i weekenden – fra lørdag aften til søndag aften – samtidig kom min mellemste hjem forbi, så vi har spist og hygget, du har ret, det er det bedste med sådan en spontan aften.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *