Rabarber biks

Jeg høstede 5 bunter rabarber til morgen og satte til salg i en æblekasse ude ved fortovet. Det handler ikke om tjene penge på høsten, men om at jeg hader at se gode produkter gå til spilde.

Selvfølgelig laver jeg også selv rabarbergrød, koger saft og marmelade og bager rabarberkager. Jeg forærer rabarber til Gud og hver mand, der vil aftage og alligevel er der er overskud.

Nu håber jeg at de kan glæde nogen, som måske ikke har rabarber i haven.

Hvis ikke, må jeg have den store suppegryde frem i morgen (:

4 Comments

 • Mette L

  Fik du solgt noget? Jeg havde købt dem lige på stedet, hvis jeg var kommet forbi. Lige bortset fra det med kontanterne, som jeg ikke har længere (her ovre i hovedstaden kører alt på mobilepay, selv de hjemløse).

  • Mette

   Jeg fik solgt lidt – resten har jeg kogt saft af. Jeg overhovedet ikke tænkt på det med betalingen, men jeg tror nu også nok, at jeg ville være lidt ked af at have mit mobilnummer slået op ved vejkanten. Det holder jeg helst for mig selv 🙂

 • Alice M

  Jeg er rabarber nybegynder! Hvornår er de klar? Er det farven? Størrelsen? Og kan man “smage” om de er nok på de rå ?

  • Mette

   Jeg mener man siger, at de er plukke klar når bladene er helt foldet ud. Og så er det sådan at jo flere man plukker jo flere kommer der… mit bed er i hvert fald sådan en utømmelig kilde 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *