Stilhed før storm

DMI truer med skybrud i eftermiddag, men lige nu er der ikke noget, der forstyrrer min mandagsfridag på terrassen. Naboerne er taget på job og stilheden brydes kun af en langt væk, der bruger formiddagen på at slå græs.

Jeg stornyder min ugentlige fridag, men er også meget bevidst om, at fridage kun er noget ved, hvis man har noget at holde fri fra.

Uroen er igen begyndt at ulme på jobbet og en samtale med en tidligere chef gav ikke ligefrem grund til optimisme. Bekymringer ændrer ikke på udfaldet, men de sidste års konstante uro har alligevel været som at befinde sig i et konstant vakuum med en evig uvished lurende i baghovedet.

I dag gider jeg ikke tænke på det. Solen skinner (endnu) og om et par uger er det sommerferie.

965A1368

4 Comments

 • Liselotte Weller

  Det er en vanskelig og trættende livssituation at befinde sig i. Jeg genkender den, for den ligner den, vi levede i og med i de sidste fem-seks år af mit liv som tegnsprogstolk. I dag er der to kolleger tilbage på kontoret ud af den flok, jeg var en del af. Resten er vi i gang med nye liv – enten frivilligt (mig) eller tvunget. Det slider bare at vente, så jeg sender en tanke, hver gang du lufter bekymringerne …

  • Mette

   Det er så opslidende og firmaet nægter, at forstå hvor vores arbejdsglæde forsvandt hen!!! Jeg forstår godt, at man er nødt til at markedstilpasse, men at flytte alle opgaverne til Polen og Indien gavner ingen… undtagen polakkerne, inderne og kapitalfonden, som ejer os selvfølgelig.

   • Liselotte Weller

    Ja, det er underligt, som de kan lukke øjnene for tabet af arbejdsglæde og kvalitet i hverdagen. Faktisk kan de ind imellem have den frækhed at efterlyse lidt mere ja-hat. Jeg var så utroligt heldig, at jeg havde et valg. Det er jeg dybt taknemmelig for. Jeg håber det bedste for dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *