Uanset hvor langsomt det går, overhaler jeg dem på sofaen

Da jeg gik med Lillebror til morgen drømte jeg mig en uge tilbage… til sneen og frosten.

For pokker et pisvejr, at være hundeejer i. Ikke bare er det møg træls at gå tur i regnvejr, men han slæber jo også en masse skidt med ind. Også selvom jeg har en stak gamle håndklæder liggende og han får en tur inden han slippes løs indendørs.

Men ud skal vi… uanset vejr og vind!

IMG_0974

Jeg meldte mig til sådan en ‘gå udfordring‘ på Facebook, hvor målet er at gå/løbe mindst 60 km i januar. Jeg havde ingen anelse om, hvor meget jeg rent faktisk går, så det har været sjovt, at få sat tal på.

Indtil videre har jeg gået 142,2 km. Uden overhovedet at gøre noget andet end jeg plejer. Og der er fortsat 4 dage tilbage.

Jeg tænker, at jeg sætter baren noget højere for mig selv i februar. Det er gået lidt sport i det.

One Comment

  • Catarina

    Ja vejret er bestemt noget helt andet end i sidste uge og jeg vil også foretrække det fra den forgangende uge.Jeg følger jo dine gå-opdateringer og det bliver til en del, det kan jeg også s at det gør når jeg passer hund 😀 Men det er dejligt at gå tur med en hund og jeg nyder det faktisk i alt slags vejr, men jeg har jo heller ikke en hund hver dag. Øv 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *