iGo

Den holder ude i carporten og er helt min.

IMG_8500

Til morgen var jeg ellers ved at tro, at min adressebeskyttelse ville spænde ben for at jeg kunne få den i dag. Toyota Thomas ringede. Han havde fået en henvendelse fra financieringsselskabet, hvor de spurgte til årsagen min adressebeskyttelse.

Den fik han og så ventede jeg helt til kl. 13.30 før jeg hørte noget igen. Heldigvis med beskeden: jeg har en bil klar til dig!

Der er rigtig mange knapper og rigtig mange lamper. Jeg fik forklaret det hele og begav mig ud i verden helt anderledes kørende end da jeg kom.

Jeg ved godt, at der nok ikke er mange, der vil betragte en Aygo som luksus – men efter i 5 år at have kørt i en Polo fra 91, så ér det den vildeste luksus.

ALT fungerer… uden piven, klævren og blinkende advarselslamper.

Fik jeg sagt, at jeg er vildt glad for min nye bil.

32 Comments

 • Catarina

  Forsinket men ikke mindre stort tillykke med den Mette – der er noget særligt at sætte sig ud i en sprit ny bil og jeg er sikker på at du nyder at sætte dig bag rettet 😀

  • Mette

   Jeg stor nyder det. I dag har jeg inviteret Poden med til Aarhus… bare for at komme ud og køre 🙂

 • Henriette

  Tillykke
  For mig er det luksus selve det at kunne saette sig bag rattet og koere ud i det blaa-det groenne -det giver mig saa mange oplevelser.Naar bilen ovenikoebet er ny,jaa saa er det jo ekstra luksus.

  • Mette

   Luksus og frihed. Min lille gamle Polo har bragt mig så meget glæde og givet mig en masse af oplevelser. Jeg satser på, at have samme fornøjelse af iGo’en de næste mange år.

 • Dorte

  Stort tillykke Mette – dejligt at have noget, der virker når man som du er afhængig af at køre frem og tilbage på job 🙂
  Mange tillykker

  • Mette

   Tak Dorte. Jeg havde planlagt, at jeg nok ville have ny bil i efteråret – men Poloens skrantende ’tilstand’ gjorde at det blev fremrykket. Nu kan jeg jo så også have fornøjelse af den i sommer… hvem ved om ikke jeg oven i købet kunne finde på at køre udenlands. Bare lidt 🙂

 • Susanne

  Stort tillykke! Dejligt med noget nyt ☺
  Jeg “nøjes” med ny scooter, har aldrig haft en bil, eller kørekort.

  • Mette

   Tak Susanne. Det er jo helt afhængig af hvilke behov man har. Havde jeg boet inde i Aalborg, havde jeg ikke haft brug for bil, men når man bor her helt ude i vandkanten og arbejder i Aalborg, så er det svært at undvære.

  • Mette

   Tak Liselotte. Jeg har prøvet det flere gange før men aldrig i en bil, der er helt min egen… det gør følelsen endnu federe 🙂

  • Mette

   Tak for det. Heldigvis er han sådan en der bare lægger sig ned og tager køreturen helt afslappet 🙂

 • Anita

  Tillykke!! Hvor er den fin. Kan næsten forestille mig hvordan den dufter når man sætter sig ind. I vil klæde hinanden er jeg sikker på. Er der nu god plads til Lillebror?

  • Mette

   Den passer perfekt til mig og Lillebror. Jeg har ikke fået det bestilte bagsædeovertræk hjem, så han har ikke fået lov at komme med endnu. Jeg håber, det bliver inden weekenden, så vi kan komme på tur 🙂

 • karin

  Så…dan – uanset hvad andre siger er jeg enig, en ny bil er vildt luksus. Det er bilen der passer til dig, især det er vigtigst, pengepungen.
  Jeg vil også vælge en Aygo – så jeg kan få saltet til ægget.
  Nu ved du at du kan kører på job uden risiko for en dyr værkstedsregning lige om hjørnet.

  • Mette

   Jeg var begyndt at få bange anelser over hvor længe Poloen holdt. Ikke motoren for den var yderst stabil… men alt det andet var ved at gå til.

   Nu ved jeg, at de store gule Volvoer kommer til at køre uden mig som passager de næste mange år 🙂

 • Deborah

  Alt er relativt og det vigtigste er jo, hvad du synes. Min erfaring er, man bliver gladere og gladere for den. Stort tillykke med den!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *