Klap dig selv på skulderen

IMG_0294

Inde og ude. Oppe og nede.

Jeg har været stort set over alt med kost, spand, vand, sæbe og haveredskaber.

Der er vasket sengetøj og lagt rent på sengen. Snavsetøjskurven er tom og der er gjort rent i hele huset.

4 fyldte sække med haveaffald står klar til morgenens afhentning. Jeg forsøger fortsat, at få has på haveaffaldsbunken i bunden af haven. Havde jeg nu haft en trailer, havde det været nemt, men jeg er henvist til at putte i sække til afhentning. Det betyder også, at store grene skal saves eller klippes i mindre stykker, så det er et stort arbejde.

Poloen er gjort klar til aflevering. Den er vasket og støvsuget, så den er nogenlunde præsentabel. Det er en anelse vemodigt. Det er den første bil, jeg har ejet sådan helt alene og jeg har samlet masser af oplevelser sammen på de 120.000 km den har fragtet mig og hundene rundt.

Jeg er træt nu og har ondt i hele kroppen. Heldigvis har jeg nem mad og så snart Lillebror og jeg har været på aftentur, kan jeg lade roen sænke sig og lade mig synke ned i sofaen med en god film.

God søndag aften !

4 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *