Nu med oliesuger og meget våd hund

Status efter tirsdagen…

Plæneklipperen har fået skiftet en eller anden ‘membran’ og er (efter jeg har bøvlet med at tømme olien med min nyindkøbte oliesuger) igen kørende.

Jeg har skiftet en forlygtepære på Poloen. Status på lygteføringen er herefter: kørelyset tænder nu kun positionslyset og én baglygte (her indsættes irriteret og undrende smily). Nu skal jeg igen huske, at tænde lyset og der er igen fare for, at jeg glemmer at slukke det (endnu en irriteret smily).

IMG_0063

Det lykkedes ikke Lillebror, at fange aftensmaden selv. Han gav ellers sig selv to optimistiske forsøg. Samtidig sagde vi farvel til den den lækre bløde citronduftende pels og goddag til en meget våd hund.

IMG_0070

 

One Comment

  • Fruen i Midten

    Fantastisk billede af våd hund! 🙂 Håber, at der var tilstrækkeligt med zoom, så du undgik at blive lige så våd selv? Irriterende med poloens lygter, men godt med plæneklipperen (bortset fra, at jeg på den måde bliver mindet om, at min plæneklipper endnu ikke har været ude af skuret, hvilket den tydeligvis burde).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *