Det var så den jul

IMG_74582. juledag gik med julefrokost, alt alt for meget mad og pakkespil.

I år præsenterede Casper os for en ny ret, ‘surrib’ – sønderjydernes svar på sylte. Ellers var det de helt traditionelle retter… sild, deller, fiskefileter, stuvet hvidkål, tarteletter osv. der stod på bordet.

Poden hjalp med at rydde op efter dagens madorgie, inden jeg kørte hende til Aalborg og sagde tak for tre dages hyggeligt selskab.

Jeg er krøbet hen i sofaen under et tæppe med kamillete og lommetørklæder inden for rækkevidde… og ‘Call the Midwife – Holiday Special 2014‘ på fjernsynet (tak for link, Catarina).

De sidste dage har jeg holdt den gående på panodiler og klarede på den måde julen uden at bukke under for den hovedpine, hoste og ondt i halsen, jeg har haft hængende hele ugen. Det værste er den irriterende hosten, der viser sig så snart jeg kommer under dynen. Poden har heldigvis et godt sovehjerte og har ikke klaget over forstyrrelsen så det er kun mig selv der har ligget søvnløs.

Jeg har et par dage til at komme ovenpå, inden jobbet kalder igen på mandag…

One Comment

  • Catarina

    Så har jeg set begge og sikke dejligt det var at sidde for mig selv og bare hygge “alene” med de to serier. 🙂
    Det er dejligt at julen nu er overstået og de normale tilstande igen kan indfinde sig. Ha’ en dejlig serieaften Mette. 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *