Skinnet bedrager

IMG_6768

Sådan lidt på afstand og med en spejling af den blå himmel på søen, er der smukt herude… men kast lige et blik på fødder og poter, så er glansen ligesom gået af Sankt Gertrud.

mudder

Vi drømmer om frost og klar himmel, lange ture i skoven, knirkende sne under støvlerne og kulde, der bider i kinderne.

Sidste år faldt der ingen sne før jul. Faktisk tror jeg, at vi også måtte vente til efter nytår før vi fik bare en smule hvidt drys.

Det ville pynte gevaldigt derude på den grå og våde og mudrede verden… og som en bonus ville vi komme hjem med rene poter og støvler.

Mark Pryde, Hunter Boots landede i min indbakke i dag. Mine defekte støvler var ankommet til Skotland og han ville vide, om jeg ønskede pengene retur eller et par nye støvler.

Støvler kan jeg ikke undvære og bortset fra utætheden var der intet at udsætte på dem, så jeg afventer, at der lander et par nye – og forhåbentlig vandtætte – Hunters i min postkasse.

3 Comments

  • Fruen i Midten

    Der er ret meget pladderballe over gåturene for tiden. Men når frosten kommer, så kommer salten også, og det glæder jeg mig altså ikke til. Kan vi ikke bare få tørvejr? Dejligt, at der nu er nye, tætte, gummistøvler på vej 🙂

  • Lone G

    Igen et smukt billede at starte dagen på (jeg læser nemlig først din blog om morgenen), dejligt 🙂 Og ja, kender godt det med de poter 🙁 glæd dig over at hundene ikke er langhårede !!! Og så håber jeg de næste gummistøvler bliver bedre 🙂

  • Birgitte Bonde

    Smukt billede! Selvom jeg ELSKER sol og varme så tænker jeg også, at nu må vinteren godt snart komme – den skal jo også slutte igen, så vi kan få mere sol og varme 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *