Nu er det sommer… og ferietid!

Tropenætter og tropedøgn… sommeren er dæleme kommet til byen. Alle vinduer i overetagen står pivåbne og jeg klarede mig gennem natten uden alt for mange problemer.

Jeg mistrives i varmen. Jeg bliver utilpas og ugidelig og kan derfor glæde mig over endnu en fordel ved at være flyttet til vandet. Temperaturen ligger oftest en 3-4 grader under temperaturen inde i landet og for mig er der en verden til forskel på 24 og 28 grader.

badedragter

På kontoret har vi klimaanlæg, så her er pænt behageligt trods hedebølgen udenfor.

Allerede denne uge er der tyndt besat på både motorvejen og kontorene og de næste tre uger tænker jeg, at vi bliver endnu færre.

I morgen har jeg et halvtimes møde med et par sjællandske kolleger. Vi skal snakke om “arbejdsopgaver i ferien“. Jeg tænker, at det er lidt sent at komme i tanke om det lille problem at vi, efter fyringsrunden i november, ingen backup har i ferieperioden. Mine kolleger går på ferie fra i morgen og jeg holder 14 dage i forlængelse af deres tre uger. Jeg kender ikke deres arbejdsopgaver og de kender ikke mine – og det er under ingen omstændigheder noget, vi kan nå at ændre på fra torsdag til fredag.

Jeg har siden december 2013 råbt på hjælp, på backup, uden der er sket en fløjtende fis. Det er jeg holdt op med. Jeg forventer, at være druknet i opgaver når jeg returnere, men så tager vi den derfra.

Jeg tager på sommerferie med god samvittighed, kobler mig af firmanettet og så må det gå som det går.

Men først til august (:

3 Comments

 • Catarina

  Ja, det er lidt sent at ændre på og også at komme i tanke om. Godt at du kan trække stikket ud og nyde ferien, velvidende at dit bord sikker er ved at bukke under over alle de opgaver der hober sig op. 🙁

 • Susanne

  Sådan har jeg det også Mette, varmen dræner mig fuldstændigt.
  Man orker ingenting, så jeg fatter ikke at nogen kan synes det her vejr er lykken. Vi har heldigvis hellere ikke langt til vand, og det er, som du siger nogle grader lavere. Vi laver også gennemtræk om natten 🙂

  Håber at de finder en løsning på det arbejdsrod..!

  • Mette

   Torsdag bliver vist med samme bagende hede som onsdag – men heldigvis ser weekenden ud til at blive mere human for os der døjer 🙂

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *