Hvor kragerne vender og grisene går frit

Vi har været laaangt ude på landet i dag. På besøg hos C.

Jeg slog GPS’en til og stolede på, at den førte mig til målet og det gjorde den selvfølgelig… nok ikke den nemmeste vej, men til gengæld var den usædvanlig smuk og bragte os bl.a. forbi marker med fritgående søer med masser af smågrise. Et ganske vidunderligt syn frem for staldene hos de konventionelle landmænd.

IMG_3684

C er tatovør og har sit lille værksted her langt uden for landets lov og ret. Vi snakkede og drak kaffe et par timer og hun har nu forhåbentligt dannet sig et indtryk af, hvad jeg ønsker. Jeg har jo et ‘armbånd‘ med en tekst som betyder rigtig meget for mig, men har hele tiden godt kunne tænke mig at udvide det med (…) – ja, det er så her C kommer ind i billedet.

Jeg er meget begejstret for det henna inspirerede – du ved de her smukke mønstre man ser hænder og fødder dækket af, når man ser bryllupper fra østen – så det er det vi går efter. Ikke at hånden skal dækkes altså… blot med inspiration herfra.

IMG_3690

Imellem kaffe og snak blev der også tid til at gå en runde i haven og hilse på de fede julegæs, hønsene og den lækre boksertæve.

IMG_3693

Turen hjem blev langt mere direkte, med en enkelt afstikker til stranden, så de varme hunde kunne få en afkølende dukkert.

C laver et udkast og fredag tager jeg igen turen til Dorf, hvor vi kaster os over den endelige udgave.

Fortsættelse følger…

6 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *