Mañana

Lørdag var morgenkaffe i haven, sengetøjsvask, strandtur med hundene, rabarbersaftkogning, chatsnak med både Israel og Svenstrup, IKEA tur med Poden, aftenkaffe i haven, et bad og så i det rene solduftende sengetøj.

Desværre blev natten ødelagt af urolige og trippende hunde. Jeg troede først det var fordi der var en del ballade hos genboen men det viste sig snart at være fordi Arabella havde spist et eller andet, der have vent op og ned på hendes mave og hun måtte med jævne mellemrum natten igennem i haven og kaste op.

IMG_2734

Indimellem kunne jeg godt ønske mig en mundkurv til de to. De går og snasker i en masse råddenskab, når vi er ved stranden, knaser strandskaller og spiser tang. De bliver helt maniske når de først kommer i gang og er umulige at stoppe…

Jeg havde satset på en aktiv søndag i haven… har en hæk der skal klippes og havde også regnet med, at jeg skulle ha’ hjulpet min mor lidt i hendes haven også.

Mañana

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *