Så mangler jeg bare…

Jeg havde en gæst sidste weekend, som havde den frækhed tørt at bemærke, at jeg da vist ikke havde grønne fingre… somom!

Det ville jeg alligevel ikke have hængende på mig, så jeg brugt dagen på at give det hele en overhaling. Næsten det hele.

IMG_2885-vert-1

Det har kostet brændnældeeksem op af armene, kulsorte negle og noget nær en brækket tå.

Men pænt blev her.

IMG_2885-vert-2

I Hals har vi endnu ikke set noget til det bebudede regnvejr… faktisk har solen skinnet fra en blå himmel stort set hele dagen.

Jeg har lige fyret op i lille grønne Joe og mens han bliver varm tager jeg et bad og får skyllet dagens sved og snavs af kroppen.

Der venter lækker Grambogård kød til grillen og min yndlingsdessert; danske jordbær dyppet i mørk chokolade.

Kommer du med champagnen?

12 Comments

 • Johanne

  Jeg synes, at det er en rigtig, rigtig dejlig have!
  Lige præcis så man kan se, at du kan lide den, men at der ikke er tale om have-tyranni eller -hysteri 🙂
  Sådan en have, hvor man kan slappe af.
  Tillykke med den – nyd den!

 • Lone Nielsen

  Der er desværre lidt langt fra Herlev – men det lyder fristende! Kan ikke lade være med at spørge til dit snedkerkursus. Fik du lavet stativer til dine højbede eller blev det til noget helt andet?
  mvh Lone

 • Yt

  Syntes nu haven ser ud til ar have en ejer med grønnefingre 😉
  En skam der er så langt, ellers kunne jeg da godt komme forb;0

  • Mette

   Jeg synes også her er vældigt grønt… men jeg tror han hentydede til det bunddække jeg havde i bedene, som ikke helt er noget jeg har sået 😉

 • Jonna

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme med champagnen. Hyg dig Mette. Det er rigtig hyggeligt at læse med på din blog. Når du ikke lige er der, blir jeg nogle gange helt bekymret!!!!

 • Catarina

  Det ser da vildt godt ud Mette. 🙂
  her fik vi en halv times regn, eller regn slå vist ikke til…for det væltede ned og vi fik 15 ml, men det er godt for jbrdbærdene og resten af haven. 🙂

 • Laura

  Det gjorde jeg såmænd gerne. Jeg kunne nemlig godt tænke mig at klø de store røde lidt bag ørerne. Desværre skal jeg henslæbe endnu en aften i modtagelsen på Aalborg Sygehus.

  • Mette

   Det skulle jeg lige ha’ vidst, så var jeg kommet forbi med jordbær og champagne, så kunne du have kigget på min nærmest brækkede tå 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *