H*** nu k*** en klaphat

Uden overhovedet at se sig for drøner en bil lige ud foran mig fra en villavej… den sidste inden vi rammer hovedvejen udenfor byen. For ikke at skulle hugge bremserne i lægger jeg i stedet an til overhaling… men den her mand (selvfølgelig) havde åbenbart besluttet, at han dæleme ikke ville ligge bag Poloen ud af Aalborgvej. I stedet for at lade mig komme forbi accelerere han voldsomt da jeg er oppe på siden af ham og og det ender med, at jeg må bremse ned og trække ind bag ham… sikken en idiot, at møde sådan en dejlig onsdag morgen.

Behøver jeg at sige at både horn og langefinger blev aktiveret..?

IMG_1578

PS: da vi nåede ind omkring Gandrup/Vester Hassing, hvor vi kører i slange, lå han to-tre biler foran mig… så det eneste han nåede denne morgen var at få mig op i det røde felt.

7 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *